Bon soir!

Måndag kväll! jag sitter uppe i min säng och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Det är typ mitt största problem just nu, att jag är så förvirrad av vädret att jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig. Men imorgon är sista dagen på länge som det är varmare väder så ska försöka ha en klänning. Jag har inga planer för imorgon så åker nog bara in för skolan och åker hem igen...
 
Om det inte händer något oväntat, men är oftast så trött efter kvällslektionerna att jag vill åka tilbaka till huset och slappa och äta. Men jag kanske borde åka in lite tidigare och gå en promenad eller nått, eller träna lite, hmm vi får se.
 
Jag går ju det "almänna" prgrammet vilekt innebär att jag har lite färre lektioner än de som går det "intensiva". jag har två eller tre lektioner om dagen antingen på morgonen eller eftermiddagen/kvällen. Jag har funderat på att hitta ett tillfälligt jobb här men det är svårt, har en vän som fick jobb på en känd bar men det va så knäppa tider att han var tvungen att säga upp sig ingen. Men jag har tänkt att jag kanske kan hitta något barnsittarjobb eller liknande men jag vill inte heller jobba hela tiden jag är här samtidigt som jag vill utnyttja tiden så mycket som möjligt och lära mig mer.
 
Det är svårt dedär.. men jag ska kolla runt lite och se om jag hittar något bra. 
 
 
Hade gäster från Sverige här i helgen och det var väldigt trevligt att träffa lite bekanta ansikten. Plus att jag fick visa bitar av staden vilket gjorde att det känndes som att jag bott här mycket länre än jag egnetligen gjort. Jag hoppas att de hade en bra helg här också. 
 
Och nästa helg kommer mamma, pappa och Annie och firar min födelsedag. Victor blir ju tyvärr kvar i Skövde men så får det ju va. 
 
Kände att jag behövde skriva av mig lite ikväll, men måste verkligen skriva oftare om jag vill berätta allt utan att det blir bibellånga inlägg. 
 
Jag hoppas iallafall att ni har det bra där hemma i Sverige. Så ska jag försöka lägga ut lite offtare. Kanske mest flr min skull egentiligen för att det är skönt att skriva och har att jag ska komma ihåg hur jag känt mig osv.
 
 
 
 
En sak jag tycker är lite roligt är att det redan är draman och folk som blir tillsammans en månad in liksom, men jag antar att det är en liten skola och man kommer väldigt nära inpå varandra.