Jobb sen ledig sen jobb sen ledig!

Hej då er!
Idag är det fredag och jag är ledig!
Mitt sommarjobb startade i måndags och jag har nu jobbat tre starka dagar och varit ledig i en och en halv. Börjar imorgon igen men vi lever i nuet Ellerhur! Igår va Jasmine och jag i Stockholm hela dagen och shoppade, chillade, gick runt på söder och snackade skit sen lyckades vi tillochmed dra dit Lovisa efter hon slutade jobba. Det var verkligen en fin dag med härligt väder och vänner vilket ledde till att det inte blev så många bilder tagna. Så ni får heltenklet lita på att vi hade roligt:)


På onsdagkvällen träffades vi också några kompisar och snackade.. Det är så härligt tycker jag att man bara kan ha dom här små kvällarna till att bara prata och prata om allt och alla i evigheter.

Ikväll ska jag och älskade milspils på powermeet, jag har aldrig varit där så det ska bli kul och sen jobbas det i helgen blandat med lite fester och vänner och sen nästa vecka åker vi till skåne i några dagar och ta det lungt.
Känns som jag har mycket planerat nu och vet att det kommer bli ännu mer undre sommaren men det känns inte lika stressigt nu när jag har köpt en kalender så jag kan hålla koll på allt!
Heeeeejdå!