Jag har aldrig varit bra på dethär!

HEJ! Tror att ni som försöker följa mitt liv här i PAris får acceptera att jag inte är sså bra på att uppdatera den:) men skyller på att jag har för dålig fantasi och Internet atm. När jag väl får motivationen att skriva så funkar inte Internet för att ladda upp något.
 
Men iallafall  nu är det december och bara några veckor kvar tills jag kommer hem en stund över jul. är väldigt exalterad inför jul hos mormomr och morfar och saknar mina traditioner lite grann men klagar verkligen inte. jag har haft några bra veckor nu med Emilia och Ebba som hälsade på; Thanksgivingmiddag med några vänner. men alla dagar har inte varit bra, förra veckan försov jag mig två gånger så jag misade lektioner även om jag la mig i tid dagen innan. Det värsta var att jag inte kunde sätta fingret på vad det var, varje dag hade jag en ny anledning: allmänt trött, vädret, början på förkylning, prestationsångest, energidipp efter en lång helgmed lite vila och till sist hemlängtan och jag antar att det kan vara en blandnig av allt. 
 
Men nu mår jag bättre har varit nästan helt ensam över helgen för jag hjälpte en vän med ett husvaktningsjobb. Skrev också nyss ner lite grejer jag vill dela med mig av mina upplevlser här och i livet så ska försöka att få ut allt i några olika inlägg. jag vill också komma igång med fotograferandet igen. jag förstår inte hur det kan vara så svårt att ha en hobby, men jag har iförsig aldrig haft eller riktigt fastnat för något sånt. 
 
jag märker ju att det inte heller blir bra när jag inte skrivit på länge ör då vill ju bara allt komma ut på en gång...
 
Okej men vi kör några positiva saker som hänt på senaste då... 
- Jag har varit på julmarknader här i Paris och dom är så härliga att gå runt på (kommer gå till några fler i helgen med Ebbha som kommer) Är i så mycket julmode just nu , det är inte klokt
- Jag bytte en av mina extra kuser till en som passade mig bättre, hade första lektionen idag och det är verkligen en förbättring!
- Jag tog äntligen modet till mig och frågade min läskiga lärare om jag kunde flytta upp en nivå, vilket jag borde gjort för lääängesen för att jag vet att jag nu läer på en mycket lägre nivå än vad jag gjorde i andra året av gymnasiet. Men eftersom ja är en fegis har jag inte lyckats med att göra något åt det för ens nu sådär 2,5 månader in. men ska skriva ett helt inlägg om mina tankar om skolan osv senare.
- Vi hittade en butik som sålde svenska/nordiska grejer! dvs lösgodis och mariemekko men också glögg, pepparkakor och julmust (!!!!!)