Födelsedags-vecka!

Det känns så konstigt att fylla år
 
Ni vet när man va liten och tänkte på hur livet skulle se ut när man blev vuxen eller när man försökte komma på vilken ålder man skulle trivas bäst i? Det längsta jag kunde se in i framtiden va till när jag va 17år. Så det betyder väl att jag inte har en aning om vad som händer just nu...
 
Det känns så konstigt att fylla år, helt plötsligt är man något annat 19 istället för 18, erfaren istället för nybörjare. Men enligt mig känner jag kanske inte att det stämmer, jag har alltid vetat vad jag vill ha och vem jag vill vara även om det blir förvirrande ibland och som oftast för många alternativ. Det finns så mycket val och alternativ att det är svårt att hitta vägen. Så jag har bytt taktik, vi får se vad som händer, vad världen visar helt enkelt. En dag kommer jag nog ha hunnit göra allt jag vill men jag har ju ett helt liv på mig eller hur! (mental note: skirv en bucketlist)
 
 
Jag tänkte inte fira min födelsedag något extra denhär gången, men det va ju faktiskt dom som tyckte att jag behövdes firas iallafall. På söndagkvällen fick Jerôme ägaren på resturangen vi va på att sjunga för mig och på måndagmorgonen tror jag att jag blev sjungen för tre gånger. Sophie och Solveig hade till och med köpt tårta till mig!! Efter lektionerna åt jag lunch tillsammans med mamma och pappa i Montmatre och fick ett armband från bröstcancerfonden i present. På tisdag kvällen fick jag en present av Sylvie och Stephane som jag bor hos och min favoritchokland av min rumskompis plus att Sylvie hade gjort en tårta till mig <333 och ävn på onsdagen sa folk fortfarnade grattis till mig! Lite mysig helg och vecka ändå men ina föräldrar och Annie här och allt men tog mycket energi så resten av veckan har det inte hänt särsklit mycket. 
 
Har dessutom fått ett jobberbjudande, vi får se hur det blir med det!
 
 
En grej är att jag inte har tagit några bilder denhär helgen possitivt eller negativt? vet ej 
byebye!