Känn ingen sorg för oss i Göteborg!

Hej bloggy!
 
 
 
Så i torsdagsmorgon hoppade jag och klassen på tåget till GÖTEBORG!! Woooh!
 
Vi slutar nian om 3 veckor och vi  bestämde oss för att ta en långweekend i Gbg. Nä jag skojja bara vi har planerat det här sen början av läsåret och nu var det äntligen dags att åka. Vi hade så roligt och gjorde så många roliga saker. 
Jag tänkte berätta lite om vad vi gjorde:
 
Torsdag:
Vi bodde på en skola i majornas i göteborg och vi kom dit vid fyra ungefär, packade upp och åt mat. Sen gick vi ut på stan (eller vi tog spårvagnen in).
Eftersom det var så fint väder på kvällen och vi visste att det skulle vara kallt på lördagen bestämde vi oss att åka paddanbåtarna. och vi  fick veta lite mer om göteborg. Efter det gick jag, Jassy, Ida, Victor; Marcus och Matte en sväng genom stan (en låång sväng), vi gick runt lite och så kom vi fram till dom där trapporna...som var väldigt branta och väldigt många. Men jag klarade av att ta mig upp iallafall och när vi kom upp tittade vi på utsikten och sen gick vi ner igen, vi var tvugna att gå tillbaka till skolan.
 
 
 
 
 
 
vi hittade typ världens gulligaste bil på vägen hem.
 
Fredag: 
Liseberg! På fredagsmorgonen drog klassen till Liseberg, vi va där när det öppnade och vissa stannade till ochmed tills det stängde. Vi började självklart med att tvinga upp alla i Helix och sedan åkte vi oss igenom parken. Helix är en fantastisk berg- och dalbana, jag har inte varit på liseberg sen den öppnade och har verkligen längtat efter att få åka den. Jag åkte det mesta förutom typ atmosfear och den där nya Mechanica men den var det så lång kö till så det var ju lungt ändå.
Vi kan väll säga att vår klass hade tur i fredags, allafall på chokladhjulen. Vi lyckades vinna 3 toblerone och en MoM! Och Jassy fick tag i fem gosedjur i en sån där klo! (På lördan åkte några tillbaka till liseberg och de vann 2 till marabou och en kexchoklad) What!? 
 
 
På kvällen kom nån på den smarta idén att åka flumrider en gång till efter att solen gått ner *smart*  Så vi blev väldigt blöta allihop och kalla. När vi va på väg hem var vi tvugna att äta någoting men jag, tjejerna, Lunkan och Anton var sugna på pizza så vi bestämde oss för att hitta en billig pizzeria men utbudet var inte så stort i den delen av stan, det slutade med att vi åt på pizza hut, vilket också gick bra. Sen tog vi första bästa spårvagn tillbaka och tog en lång varm dusch och väntade på vad morgondagen hade att erbjuda.
 
 
Lördag-Söndag:
Den här dagen regnade det så vi gick på museum och spårvagnsluffade. På morgonen gick vi inne på universeum, vi tittade på apor, var på hajsafari och tappade bort Ida. Vi åt lunch där sen åkte vi till naturhistoriska och tittade på döda djur, det var kul. På kvällen spelade vi laserdome, det var väldigt kul! På söndagen packade vi för hemfärd men vi skulle inte åka förns på eftermiddagen, jag och Ida hängde lite i nordstan tills de andra kom. Men när alla va där och tåget va där och alla hade gått på gick inte tåget iallafall och vi fick sitta på perrongen i nästan två timmar. men sen åkte tåget och vi kom hem typ vid 10 istället för 8. Och det var slutet på den helgen.
 
 
 
 
 

Vi ses!