Trött på allt!

Hallu!
Idag är det fredag och jag har klarat min första officiella skolvecka, vi började ju i torsdags förra veckan men tycker knappt att det gills.

Tvåan verkar faktiskt mycket tuffare än jag hade tänkt mig och även om vi bara börjat med allt den här veckan känns det ändå som jag redan har alldeles för mycket plugg. Jag hoppas att det blir bättre för nu har jag bara känt att det varit jobbigt och tråkigt.
Vi har fått ganska många nya uppgifter i olika ämnen och jag känner mig lite stressad över det när det inte är klart. Det är samma sak med mitt rum, det mesta är ju klart nu men det är fortfarande lite grejer jag vill fixa men inte hunnit än så ofta när jag går in i mitt rum får jag en liten puff av stress. Men jag ska fixa allt snart! Hoppas jag.

Denna veckan har dessutom inte varit den bästa, eller ja det är inget hemskt som har hänt men jag har bara varit lite nedstämd och trött tror jag. Har redan världen påsar under ögonen även fast jag tycker att jsg sovit bra. Men nu är det helg och jag kommer inte hinna klara ut mitt liv den här
Helgen häller för imorgon ska vi till Västerås och på kvällen ska jag på bio och sen ska jag döma på söndag så verkligheten får vänta till på måndag antar jag. Då börjar en ny vecka, nya tag! Ska försöka ta mig lite mer tid åt läxa och sånt:)

Och nu har jag skrivit alldeles för långt igen men det är så skönt att skriva av mig lite även om jag inte skrev om något intressant. Bye.